Over ONS

Onze klanten zijn uniek. De vragen die ze ons stellen zijn uniek. Om maatwerk te kunnen leveren dat aansluit bij die unieke wensen maken wij gebruik van een breed netwerk aan specialisten die op hun beurt hun steentje bijdragen aan het Flng Penguin maatwerk.

 

Flying Penguin International

Flying Penguin is opgericht begin 2010 door Gilles de Groot met als doel de ontwikkeling van en door middle management op een volledig nieuwe manier in de markt te zetten.

De Fit to Fly™ methode vormt de ruggengraat van al Flying Penguin's programma's. Hierbij staat omgekeerd en buiten de gebaande paden denken centraal.

"Soms kom ik bij organisaties die ik zó graag wakker wil schudden! Kijk dan, denk ik dan! Je hebt fantastisch personeel en een briljante middel management laag. Doe daar wat mee! 

Waarom worden er consequent óf mensen van buitenaf aangenomen óf worden prima vaklui (zonder management potentieel) tot 'manager' gepromoveerd? Waarom wordt er geld uitgegeven aan allerlei consultants and opleiders die mensen vertellen wat ze allang weten? Dit terwijl de meeste organisaties alle kennis en know-how gewoon in huis hebben!" 

Fit to Fly™ betrekt iedereen - ook externe stakeholders - en identificeert samen intern beschikbare middelen in de vorm van kennis, kunde en know-how. Dit wordt ingezet om de rest van de organisatie te ontwikkelen. Zo is iedereen betrokken bij elkaars ontwikkeling en groeit het bedrijf als gevolg hiervan

 

Samen sterk

Flying Penguin doet dit niet alleen. Door een netwerk van professionals om zich heen te verzamelen versterken we elkaars krachten. Dit zijn onze vaste partners:

 

Uniquesources2.jpg

Unique Sources

Unique Sources is gespecialiseerd in cultuur, diversiteit en (groeps-) gedrag. 

Flying Penguin betrekt Unique Sources bij internationale projecten vanwege haar trackrecord en deskundigheid op het gebied van multiculturele samenwerking. 

www.uniquesources.nl

BureauAardewerk.jpg

Bureau Aardewerk

Bureau Aardewerk brengt mensen in beweging. 

Gespecialiseerd in interne en externe communicatie maakt Bureau Aardewerk gebruik van video, animaties en story-lines.

Wij werken samen aan complexe 'blended learning' projecten, vanaf conceptie bij management team om verandering in te zetten totdat verandering is bereikt.

Door initiatieven op elkaar af te stemmen zorgen we ervoor dat in beweging krijgen ook betekent in beweging blijven.

www.bureauaardewerk.nl

TrainAway

TrainAway vormt de spil tussen drie partijen:

  • Aanbieders van locaties (hotels, resorts) en reizen,
  • Aanbieders van cursussen, opleidingen en coaching,
  • ZZP'ers en ondernemers op zoek naar ontwikkeling in een inspirerende omgeving

Flying Penguin denkt mee over spelers in de tweede categorie en biedt ook maatwerk op het gebied van cursussen, opleidingen en coaching voor grotere groepen.

www.trainaway.nl

Train Tool

TrainTool heeft een online platform ontworpen voor online training en oefening.

Flying Penguin is exclusief gecertificeerd partner van TrainTool om in opdracht van haar klanten programma's te maken gericht op het samen online oefenen, feedback geven en leren.

www.traintool.com