Cover1.jpg
Cover2.jpg
Cover3.jpg
Cover1.jpg

Who says penguins cant fly?


SCROLL DOWN

Who says penguins cant fly?


 

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties weten wát ze willen. Wij snappen echter dat weten wát, niet altijd betekent weten hoe. Wij zorgen dat intern beschikbare competenties én knowhow breed worden ingezet en gedeeld.  Middle- en frontline management speelt hierin een cruciale rol en heeft daarom onze speciale aandacht. Wij zijn experts in het ontwikkelen van medewerkers op de werkvloer. Hiermee stellen we organisaties in staat meer te bereiken dan ze van zichzelf verwachten.

— Wij geloven in Doen! —

Cover2.jpg

Meet your potential


Meet your potential


Flying Penguin activeert de hele organisatie - ook externe stakeholders. Door met elkaar kennis en ervaring te delen wordt het ontwikkelingsproces in gang gezet.

Aangezien elke vraag die wij van onze klanten krijgen uniek is, hebben we in de loop der tijd een netwerk van zeer gespecialiseerde professionals en organisaties gecreëerd. Samen slaan we de handen ineen - in steeds wisselende samenstelling - om aan de vragen van onze klanten tegemoet te komen. Zo maken we maatwerk toegankelijk.

Cover3.jpg

Enjoy your flight


Enjoy your flight


Aangezien onze programma's meestal langdurig lopen, is het belangrijk om deelnemers en organisaties betrokken en gemotiveerd te houden. Om dit te bereiken, zetten we verschillende toepassingen in, zoals: story line films, praktische oefensituaties, en elementen uit de gaming industrie.